Home / Knjaževac / Otvorena nova autoškola u Knjaževcu (Foto & Video)

Otvorena nova autoškola u Knjaževcu (Foto & Video)

 

AUTO ŠKOLA “JOKER 019” D.O.O KNjAŽEVAC je novootvorena škola u našem gradu, verifikovana od srane Ministarstva unutrašnjih poslova,za obuku i polaganje vozačkog ispita kandidata za vozače AM,A1,A2,A i B kategorije. Škola raspolaže savremenim sredstvima za teoretsku obuku kandidata u sopstvenom prostoru. Teorijska predavanja održavaju se u moderno opremljenoj učionici. Svaki polaznik ima svoj računar. Predavanja se prate na velikom platnu preko projektora. Individualno se prilagođavaju svakom kandidatu shodno njegovim osobnostima.

Praktična obuka se vrši na vozilima koji zadovoljavaju sve najnovije standarde za obuku vozača. Obuku vrše stručni i iskusni instruktori koji će se potruditi da svaki kandidat postane dobar i samostalan vozač. U ponudi su i besplatne stručne konsultacije za upisane kandidate.Stručni predavači iz bezbednosti saobraćaja. Program auto škole postavlja nove kriterijume izvrsnosti u edukaciji vozača i stvara nove generacije sigurnih vozača koji će u vožnji uživati, kako i treba.
U ponudi auto škole je i rutinska tj. kondiciona vožnja. Namenjena je svima koji poseduju vozačku dozvolu ali nisu dugo vozili ili osećaju da nisu dovoljno spremni za saobraćaj i žele da obnove svoje znanje i veštine.Upis se može obaviti od ponedeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati i subotom od 09:00 do 14:00 sati u prostorijama auto škole.
Kvalitetnom obukom do bezbednosti na putevima.

Adresa Auto Škole: Karađorđeva 38,Knjaževac.

Kontakt telefon: 065 21-64-215
019 730-075

-AUTO ŠKOLA “JOKER 019” D.O.O KNjAŽEVAC

Link do fotoalbuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...