Home / 2020 / APEL IZ ZC Knjaževac: Neodgovorno ponašanje rizik za prenošenje virusa

APEL IZ ZC Knjaževac: Neodgovorno ponašanje rizik za prenošenje virusa

Zdravstveni centar Knjaževac  apeluje na građane da se pridržavaju mera zaštite – da nose maske i drže fizičku idstancu, saopšteno jedanas  iz ove ustanove.

Prilikom posete zelenoj pijaci, ustanovljeno je da više od 80 procenata ljudi ne nosi maske, ili da ih nose nepropisno – ispod nosa, ili brade, primećuju iz Zdravstvenog centra i dodaju da maska mora da prekriva nos i usta i da neodgovorno ponašanje vodi ka riziku od prenošenja epidemije.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, organizatori manifestacije  odlučili su da „Moj prvi fudbalski korak“ završe nekoliko dana ranije nego što je prvobitno bilo planirano.
Danas popodne od 18 časova devojčice i dečaci odradiće poslednji trening na gradskom stadionu, dok će sutra u isto vreme i na istom mestu uslediti podela prigodnih poklona učesnicima i tradicionalno grupno fotografisanje, čime se ovaj sportski program zvanično završava.


Prethodnih dvadesetak dana grupa od blizu 50 knjaževačkih predškolaca bila je obuhvaćena besplatnim sportskim programom, jedinstvenim u Srbiji, a za razliku od minulih godina, organizatori su ovog leta maksimalnu pažnju posvetili poštovanju svih preporučenih mera zdravstvene bezbednosti mališana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...