Home / Knjaževac / 35. sednica Skupštine opštine Knjaževac zakazana za četvrtak

35. sednica Skupštine opštine Knjaževac zakazana za četvrtak

Sednica Skupštine opštine Knjaževac, 35. po redu, zakazana je za četvrtak, 27. jun.

Na dnevnom redu 35.sednice je 12 tačaka, a odbornici će, pored ostalog, razmatrati izveštaje o radu Javnog komunalnog preduzeća Standard i Javnog preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju. Razgovaraće se  i o Predlogu odluke o završnom računu budžeta opštine za prošlu godinu, Predlogu odluke o utvrđivanju broja dece u vaspitnim grupama u Predškolskoj ustanovi “Bajka”, kao i o Predlogu odluke o taksi prevozu i limo servisu na teritoriji opštine Knjaževac. Sednica Skupštine opštine Knjaževac održava se u četvrtak, 27. juna, u Domu kulture od 10 časova.One comment

  1. Do sada je tri puta radjena projektna dokumentacija i idejno resenja regionalne deponije Xalovo. Svaki put cca 50.000 EUR po projetku od 2007. godine. Pitanje se samo naece – koliki procenat deponije se mogao do sada izgraditi sa 150.000 EUR?

    Dok se u EU koncept deponija smatra zastarelim i uveliko se uvodi cirkularna ekonomija kojom se regulisu tokovi otpada u Srbiji jedva izdradismo 2-3 sanitarne deponije po svim standardima.

    Primera radi, Svedska na 9 miliona stanovnika ima jednu regionalnu deponiju! Sve sto se moze ponovo potrebiti vraca se u proizvodnju.

    Za sve ostslo, bez komentara…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...