Home / 2021 / ОБЈАВЉЕН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈА ИЗ СРЕДСТАВА БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ ОПШТИНЕ КЊАЖЕВАЦ У 2021.ГОДИНИ

ОБЈАВЉЕН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈА ИЗ СРЕДСТАВА БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ ОПШТИНЕ КЊАЖЕВАЦ У 2021.ГОДИНИ

На званичном сајту општине Књажевацо објављен је Конкурс за доделу субвенција из средстава Буџетског фонда за развој пољопривреде општине Књажевац у 2021.години

На основу члана 8. Одлуке о оснивању буџетског Фонда за развој пољопривреде општине Књажевац и Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за подручје територије општине Књажевац за 2021. годину, Општинско веће општине Књажевац , на седници одржаној 11. 10. 2021 . године, расписују се следећи конкурси

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈА ЗА РАЗВОЈ МЛЕЧНОГ ГОВЕДАРСТВА ИЗ СРЕДСТАВА БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ ОПШТИНЕ КЊАЖЕВАЦ У 2021.ГОДИНИ (текстобразац)

 


КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈА ЗА ЗАСНИВАЊЕ ЗАСАДА ПОД МЕДОНОСНИМ БИЉЕМ ИЗ СРЕДСТАВА БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ ОПШТИНЕ КЊАЖЕВАЦ У 2021.ГОДИНИ (текстобразац)

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈА ЗА ПОВЕЋАЊЕ БРОЈА ПЧЕЛИЊИХ ДРУШТАВА ИЗ СРЕДСТАВА БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ ОПШТИНЕ КЊАЖЕВАЦ У 2021.ГОДИНИ (текстобразац)

КОНКУРС ЗА ИЗБОР КОРИСНИКА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА ЗА ЈАЧАЊЕ ПОСТОЈЕЋИХ УДРУЖЕЊА У ОБЛАСТИ ПОЉОПРИВРЕДЕ ИЗ БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉ ОПРИВРЕДЕ ОПШТИНЕ КЊАЖЕВАЦ У 2021.ГОДИНИ (текстобразац)

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈА ЗА ПОДИЗАЊЕ ВИШЕГОДИШЊИХ ЗАСАДА ВОЋА ИЗ СРЕДСТАВА БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ ОПШТИНЕ КЊАЖЕВАЦ У 2021.ГОДИНИ (текстобразац)

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈА ЗА НАБАВКУ ОПРЕМЕ ЗА ПРЕРАДУ НА ГАЗДИНСТВУ ИЗ СРЕДСТАВА БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ ОПШТИНЕ КЊАЖЕВАЦ У 2021.ГОДИНИ (текстобразац)

 


“Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”

Projekat sufinansiran iz budžeta opštine Knjaževac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...