Home / 2022 / Bodibilderi iz Knjaževca ostvarili zapažene rezultate

Bodibilderi iz Knjaževca ostvarili zapažene rezultate

Minulog vikenda Pauerlifting i bodibilding sportski klub Knjaževac uzeo je učešće na takmičenjima, ostvarivši zapažene rezultate.

U Jagodini je u subotu, 8. oktobra održano Međunarodno takmičenje u bodibildingu, fitnesu i bodi fitnesu, pod nazivom “Jagodina open”. Učestvovalo je 186 takmičara iz 9 zemalja (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Švajcarska, Bugarska, Austrija, Hrvatska i Srbija). Za Pauerlifting i bodibilding sportski klub Knjaževac u kategoriji “Men’s physique” do 178 cm nastupio je Denis Aleksić, a u kategoriji “Body building” preko 90 kg Aleksandar Ćirić. Denis je u finalu zauzeo 5. mesto, dok je Aleksandar u jakoj konkurenciji zauzeo 6. mesto.

Na Međunarodnom prvenstvu Beograda pod nazivom “Ahilej Belgrade open”, održanom 9. oktobra, za klub je nastupio Denis Aleksić gde je u kategoriji “Men’s physique” do 180 cm zauzeo 2. mesto u jakoj konkurenciji. Na ovom prvenstu su učestvovasli takmičari iz 6 zemalja iz Evrope.

Odlazak na ova prvenstva pomogao je Sporski savez Knjaževca i lokalna samouprava. Sledeća takmičenja koja očekuju klub u bodibildnigu, fitnesu i bodifitnesu su Državno prvenstvo u Čačku 15. oktobra i Memorijalni turnir „Novica Pauljičić“ 16. oktobra u Boru.

“Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je
dodelio sredstva.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

U petak KK “Knjaževac 1950” protiv OKK “Vlasotince”

U petak, 28. oktobra KK “Knjaževac 1950” igraće protiv OKK “Vlasotince”. Utakmica ...