Home / Humanost / Uručena donacija Anđeli Mudrić (Video)

Uručena donacija Anđeli Mudrić (Video)

Knjaževac : Vikend u znaku Humanosti

Edukativni Centar Knjaževac u saradnji sa redakcijom Knjaževačkih vesti i Tattoo Studiom Memories Forever nastavili su Humanitarnu akciju pomoći našoj mlađoj sugrađanki Anđeli Mudrić, devojke koja boluje od tumora kičme.

Akcija Humanitarnog tetoviranja održana je na Anđelinin rođendan u subotu 27.07.2019 godine.Humanitarnoj akciji odazvalo se preko 20 mušterija koji su u Tattoo Studiom Memories Forever ostavili novac za svoje tetoviranje.Tom prilikom prikupljeno je preko 40.000 dinara.

Organizatori Festivala alternativne kulture u Knjaževcu  pridružli su se ovoj  humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava namenjenih lečenju naše mlade sugrađanke, Anđele Mudrić, te je na festivalskom ulazu  bila postavljena kutija za dobrovoljne priloge.Tokom dva dana trajanja Festivala prikupljeno je 14 000 dinara.

Tattoo majstor Slobodan Dinić danas je sa predstavnicima Edukativnog Centra Knjaževac posetio našu sugrađanku Anđelu Mudrić i tom prilikom predao prikupljen novac.Ovoga puta  prikupljeno je preko 60 000 dinara.Akcija se i dalje nastavlja, a naši sugrađani i dalje mogu ostaviti novac u našim prepoznativim kutijama u  DEA kiosku kao  i poslastičari Casa Dolce koji su i ovoga puta učestvovali u ovoj akciji.

Za one koji nisu u prilici da lično ostave prilog to mogu učiniti uplatom na sledeći žiro račun kod Komercijalne banke  :  205 90010061459472 – Biljana Đorđević




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...