Home / Kontakt

Kontakt

Kontakt

 

Redakciju Knjaževačkih vesti možete kontaktirati na sledeće načine :

meilom knjazevacke.vesti@gmail.com

Kontakt 2

 

web site knjaževačkih vesti aktivnih na internetu :

www.knjazevac.org.rs
https://www.knjazevacinfo.rs/
www.knjazevacke.rs
vesti.fkmsradio.com

www.mc.kcbor.net/knjazevacke-novine/
https://knjazpress.wordpress.com/
http://www.oocities.org/grad_knjazevac/turizam.htm
http://www.knjazevac.rs/
https://www.toknjazevac.org.rs/
www.rtvm.info

http://ark.rs/
https://bazen-banjica.knj.rs/

 

 

 

www. staraplanina-babinzub.info

twiter https://twitter.com/knjazevac
               https://twitter.com/babinzub019

Facebook page  Knjazevac Vesti
                                     Knjazevacke Vesti
Knjaževačka Hronika

 

Internet i video portal Knjaževačke vesti

“Edukativni Centar Knjaževac”

Glavni i odgovorni urednik:
Vladimir Ristić

 

 

 

Knjaževačke vesti su jedan od najstarijih elektronskih medija u Knjaževcu.Svoje vesti objavljuju na internet sajtu koji se nalazi na adresi www.knjazevac.org.rs Upisane su u Registar Medija (2015)  i Registar javnih glasila pod brojem IN000199.

 

 Pravila korišćenja

Saglasni ste da ćete koristiti ovaj informativni sajt samo u zakonskim okvirima. Ne smete koristi ovaj sajt za:

Slanje, objavljivanje ili korišćenje materijala koji su agresivni, uvredljivi, klevetnički, nedolični, nepristojni, preteći ili nezakoniti i koji krše autorska prava, poverljivost, privatnost i druga prava.
Širenje lančanih pisama, spamova, neželjene pošte ili za štetno i zlonamerno ponašanje koje izaziva ili može izazvati štetu, uznemiravanje, neprijatnosti ili nepotreban strah prilikom korišćenja ovog sajta.

Ne smete zaobići niti pokušati da zaobiđete mere bezbednosti ili pokušati da izmenite sadržaj sajta osim ako to nije izričito dozvoljeno.

Zadržavamo pravo da isključimo određene korisnike sa servisa kao i podatke o njima ukoliko zloupotrebljavaju sajt (što podrazumeva pre svega hakerisanje, prevare ili širenje računarskih virusa). Takođe možemo napraviti izmene servisa bez prethodnog upozorenja, a ovo može podrazumevati i uklanjanje servisa u bilo koje vreme.

U interesu svih korisnika sarađivaćemo sa inspektorima i organima nadležnim za suzbijanje kriminalnih aktivnosti i povrede sistema i mreže.

Administrator neće biti odgovoran za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posledičnu ili drugu štetu nastalu korišćenjem ovog sajta ili drugih linkovanih sajtova

Svu štetu koju izazovu tekstovi, fotografije, snimci, komentari i sav sadržaj na našem sajtu koji je preuzet, napisan i sl. isključivo odgovara (izvorna) strana ili osoba koja je te propuste napravila odnosno tekst, fotografiju, video i sl postavila, a ne onaj ko je istu preuzeo.

Zvanični sajt Knjaževačkih vesti  može da sadrži linkove ka drugim sajtovima. Linkovani sajtovi nisu pod kontrolom redakcije Knjaževačkih vesti  nije odgovorna za njihov sadržaj (uključujući, bez ograničenja, sve linkove koje sadrži linkovani sajt ili sve izmene i unošenja novih verzija linkovanih sajtova). Redakcija Knjaževačkih vesti nije odgovorna za za bilo koji oblik prenosa primljenog sadržaja sa drugog linkovanog sajta.  Redakcija Knjaževačkih vesti obezbeđuje ove linkove korisnicima samo kao pogodnost, tako da popstavljanje ovih linkova na zvaničnom sajtu Redakcija Knjaževačkih vesti ne podrazumeva udruživanja  Redakcija Knjaževačkih vesti  sa njihovim operaterima.

Možete pogledati, kopirati ili odštampati strane sa ovog sajta isključivo za lične, nekomercijalne svrhe. U suprotnom ne možete koristiti, modifikovati, kopirati, štampati, prikazati, reprodukovati, distribuirati ili objavljivati informacije sa ovog sajta bez izričite dozvole administratora. Administrator može bilo kad, bez prethodne najave, da napravi izmene na sajtu.
Informacije na ovom sajtu mogu da sadrže tehničke ili tipografske greške. Informacije mogu biti promenjene ili ažurirane bez prethodne najave.

Knjaževačkih vesti  zadržavaju pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Web portal   Knjaževačke  vesti sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje na ovom web portalu  koristite na sopstvenu odgovornost. Web portal   Knjaževačke  vest  ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.Takođe sajt knjazevac.org.rs koristi RSS pluginove za automatsko preuzimanje vesti  sa drugih sajtova, te ne preuzimamo odgovornost i štetu nastalu ovim automatskim i nekontrolisanim načinom preuzimanja i objavljivanja vesti iz drugih izvora.

 

Izmene uslova korišćenja

Redakcija Knjaževačkih vesti zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Knjaževačke vesti  neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.