Home / Banjica / Knjaževac u finalu City Games – sutra finale !!!

Knjaževac u finalu City Games – sutra finale !!!

 

Nakon mesec dana provedenih u Srbiji, City Games karavan uskoro završava svoju potragu za najboljom ekipom naše zemlje. Posle kvalifikacija u Inđiji i Vrbasu, očekuje nas polufinale u Somboru, a potom u državno finale u Čačku 30. jula.

Nesvakidašnje igre, mnogo adrenalina, timski rad i nezaboravno druženje karakterišu “City Games”, popularne igre bez granica. U polufinalnom meču koji se održao u Somboru na gradskom bazenu, šest disciplina igara spojile su ljude i gradove i to sve kroz zabavu i sport.

Četvrti po redu Karavan “City Games”-a, zaustavio se u Somboru. U polufilnalnom meču sastale su se ekipe Subotice, Rume, Osečine, Kikinde i dve ekipe iz Sombora. Ekipe Kikinde i Sombora 1 bile su najuspešnije i time izborile plasman za veliko finale.

Veliko finale države održaće se u Čačku 30. jula, gde će šest timova ukrstiti snage. Za sada, to su ekipe Čačka, Knjaževca, Zaječara, Kikinde i Sombora, a šesti finalista još uvek nije poznat.

Pobednik odlazi na veliko međunarodno takmičenje 2020. godine u Sloveniju , gde će se boriti sa još šesnaest ekipa iz cele Evrope.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...