Home / Lokalna samouprava / U okviru “Belmužijade“ i II Sajam nameštaja i tekstila

U okviru “Belmužijade“ i II Sajam nameštaja i tekstila

Drugi Sajam nameštaja i tekstila jugoistočne Srbije biće održan u okviru privredno-turističke i kulturne manifestacije Belmužijada 2017.

Povodom toga u sali Skupštine opštine Svrljig održan sastanak Organizacionog odbora Sajma kojem su, pored predsednice Jelene Trifunović i narodnog poslanika Milije Miletića, prisustvovali i predstavnici tekstilnih i drvno-prerađivačkih firmi koje posluju na teritoriji opštine Svrljig.

Narodni poslanik Milija Miletić je istakao da je ove godine ideja da se pored nameštaja, prezentuje i tekstilni program, imajući u vidu da je opština Svrljig prepopznatljiva i po velikom broju konfekcijskih, ali drvno-prerađivačkih firmi.

Ideja je da naši privrednici prikažu širok asortiman svojih proizvoda i da ponude ono najbolje iz svojih fabrika. Promocija ima za cilj i stvaranje povoljne poslovne klime i ostvarivanje novih poslovnih kontakata, rekao je Miletić.

Po svemu sudeći, Sajam će kao i prošle godine biti održan u balon sali, a posetioci “Belmužijade“ moći će tokom sva tri dana da posete 2. Sajam nameštaja i tekstila jugoistočne Srbije. 



x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...