Home / 2022 / Uskoro : Knjaževačka Banjica – Turistički centar

Uskoro : Knjaževačka Banjica – Turistički centar

Banjica, omiljeno odmaralište Knjaževčana, uskoro će dobiti nov izgled.

Uporedo sa radovima na uređenju Banjice radi se uveliko i u selu Rgoštu: uređuje se seoski dom i prostor ispred doma, kao i letnjikovac i prostor oko njega koji se nalazi u samom centru sela. Radove na Banjici i u selu Rgoštu obišao je predsednik Privremenog organa opštine Knjaževac Milan Đokić sa saradnicima.





▫️“Radovi su u toku i na uređenju samog izvorišta Banjica koje će već za ovu sezonu biti značajno lepše uređeno, kao i na izgradnji spa centra. Na Banjici se uređuju i kupatila koja su nekada koristili naši sugrađani. Restoran na Banjici je kompletno renoviran u toku zimskih meseci, uređena je i proširena terasa, uređen je i restoran i rekonstruisan u unutrašnjosti, tako da imamo kompletno drugačiju sliku za ovu sezonu na Banjici u odnosu na sve prethodne. Naš cilj je da nastavimo sa uređenjem Banjice, a u 2023/2024. godini sledi izgradnja bungalova – apartmana u brvnarama koji će biti locirani neposredno između spa centra koji će do tada biti završen i samog izvorišta Banjica.

U njima bi trebalo da ima 20-ak apartmana u brvnarama na dva nivoa, u svakoj po dva apartmana na svakom od nivoa”, rekao je Milan Đokić, predsednik Privremenog organa opštine Knjaževac.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...