Home / 2022 / KNjAŽEVAČKI RUKOMETAŠI SLAVILI PROTIV RTNjA U TIMOČKOM DERBIJU

KNjAŽEVAČKI RUKOMETAŠI SLAVILI PROTIV RTNjA U TIMOČKOM DERBIJU

Foto glassporta

Foto glassporta

Rukometaši Knjaževca napravili su možda i najvažniji korak ka plasmanu u baraž za Super B ligu, pošto su u derbiju Grupe B Prve lige „Istok“ savladali u hali „Kaplar“ ekipu Rtnja iz Boljevca rezultatom 25:23 piše glas sporta.

. Izabranici trenera Bogdanovića su na taj način stigli do 10 pobede u sezoni i pretekli upravo Boljevčane na 2. mestu tabele.




„Jedna prava prvoligaška utakmica, momci su ostavili srce na terenu, a poduhvat je još veći ako se zna da smo zbog povreda čitav susret igrali samo sa jednom postavom“, nije krio oduševljenje prikazanom igrom trener domaćih rukometaša Dejan Bogdanović.

Najbolji u redovima Knjaževca bio je Nikola Pavlović, povratnik iz negotinskog „Hajduk Veljka“, koji je sa 10 golova bio i najefikasniji akter derbija. Po četiri su dodali Janevski i Cako, pet je postigao Tašković, dok se dva puta u listu strelaca upisao kapiten Urošević. Kod Boljevčana po četiri gola su postigli Ognjen Petrović, Bogić i Mitrović.

Aleksinac je usamljen na čelu tabele sa 26 osvojenih bodova, ispred Knjaževca sa 22 i Rtnja sa 20. Podsećamo prve dve ekipe plasiraće se u plej-of za popunu Super B lige Srbije, a do kraja regularnog dela prvenstva ostalo je da se odigra još četiri kola.

Narednog vikenda Knjaževčani gostuju drugoj ekipi leskovačke Dubočice, Rtanj će dočekati Mladost iz Vranja, a lider Aleksinac ima najlakši zadatak, pošto gostuje u Pirotu, pretposlednjoj ekipi Grupe B Prve lige „Istok“.



Preuzeto glassporta.rs 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...