Home / Doma kulture Knjaževac / U toku uređenje gradskog jezgra Knjaževca

U toku uređenje gradskog jezgra Knjaževca

Predsednik Opštine Milan Đokić sa svojim saradnicima  obišao je danas radove na izgradnji trotoara u ulici Branka Radičevića. Ovaj posao, vredan oko 3.600.000 dinara, finansira se sredstvima opštinskog budžeta.

Iako lep, Knjaževac će po svemu sudeći postati najlepši mali gradić u ovom delu Srbije – jer se iz dana u dan odvijaju veoma bitni infrastrukturni radovi koji će ulepšati grad i približiti ga gradovima Evropske unije.

Nastavljamo da uređujemo grad, na redu su trotoari u ulici Branka Radičevića, a radovi se intenzivno izvode svakog dana, poručio je predsednik Milan Đokić nakon obilaska terena.

 

Radovi u ulici Branka Radičevića, foto: A.S.

Pored trotoara, biće uređeni prilazi zgradama i lokalima u ovoj ulici.

Ovaj deo je u sklopu centra grada, a u minulom periodu trotoari su bili u veoma lošem stanju, kao i prilazi Tržnom centru i lokalima.

Predsednik Milan Đokić najavio je da uskoro kreću radovi na izgradnji novog mosta na reci Svrljiški Timok.

Radovi na izgradnji trotoara i prilaza u ulici Branka Radičevića finansiraju se iz budžeta Opštine i vredni su oko 3.600.000 dinara.

I inače impozantan objekat Doma kulture sa uređenom okolinom, trgom i novim mostom, veruju u lokalnoj samoupravi, biće još jedan biser Knjaževca, za one koji u njemu žive i one koji povremeno dolaze.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...