Home / 2021 / SNS pobedila na izborima za Mesne zajednice u Knjaževcu

SNS pobedila na izborima za Mesne zajednice u Knjaževcu

Član Predsedništva SNS i koordinator za istočnu Srbiju Luka Petrović izjavio je da je SNS ostvarila odličan rezultat na jučerašnjim izborima u opštini Knjaževac za savete Mesnih zajednica.

Petrović je naveo i da je to pokazatelj da građani imaju poverenja u kandidate SNS i politiku predsednika Aleksandra Vučića.

“Po ko zna koji put smo pokazali da imamo najbolje, najuglednije i najpoštenije domaćine, a to nedvosmisleno pokazuju i rezultati”, naveo je Petrović u pisanoj izjavi.

On je pojasnio da su se birala 383 člana za 73 saveta, a prema dosadašnjim rezultatima, 374 kandidata SNS su pobedila, što je 97,65 odsto.

 

i.On je pojasnio da su se birala 383 člana za 73 saveta, a prema dosadašnjim rezultatima, 374 kandidata SNS su pobedila, što je 97,65 odsto.

Petrović je dodao i da se na izborima za savete Mesnih zajednica ne glasa se za stranku, već za ljude, imenom i prezimenom.

“Građani Knjaževca su na ovaj način rekli šta misle o našim kandidatima i dali apsolutnu podršku politici Aleksandra Vučića. Rekli su koga žele da ih vodi i kome veruju”, dodao je Petrković i zahvalio svima koji su glasovima podržali kandidate SNS.


Izvor https://pink.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...