Home / Knjaževac / Pritvor do mesec dana za roditelje iz Knjaževca

Pritvor do mesec dana za roditelje iz Knjaževca

Osnovni sud u Knjaževcu prihvatio je predlog zaječarskog tužilaštva i odredio jednomesečni pritvor Darku Đorđeviću (33) i Milici Janković (28) iz Knjaževca čija je tromesečna beba prošle nedelje preminula od gladi

KNjAŽEVAC – Osnovni sud u Knjaževcu prihvatio je predlog zaječarskog tužilaštva i odredio jednomesečni pritvor Darku Đorđeviću (33) i Milici Janković (28) iz Knjaževca čija je tromesečna beba prošle nedelje preminula od gladi. Sudija Milena Pavlović izjavila je za „Novosti“ da ih istraga tereti za četiri krivična dela.

Pritvor im je određen u trajanju do mesec dana i istraga treba da utvrdi da li su oni počinili krivična dela napuštanje nemoćnog lica i zlostavljanje i zapuštanje maloletnog lica, kaže sudija i pojašnjava da ih pored okolnosti koje su dovele do smrti tromesečne Maše njih tereti i zlostavljanje i zanemarivanje i starije Sare (3) i Vuka (2).

Mališanima su nakon hapšenja roditelja određeni hranitelji koji su trenutno sa njima na Dečijoj klinici u Nišu.

Vanbračnim supružnicima preti kazna od jedne do osam godina zatvora jer je i obdukcijom potvrđeno da je Maša preminula od gladi.
izvor novosti.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...