Home / 2021 / Na prodaju fabrika IMT Knjaževac, objekti, zemljište, oprema i mašine – Ukupna procenjena vrednost oko 354 miliona dinara

Na prodaju fabrika IMT Knjaževac, objekti, zemljište, oprema i mašine – Ukupna procenjena vrednost oko 354 miliona dinara

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju nepokretnosti i pokretne imovine IMT fabrike motokultivatora i motora Knjaževac.
Na prodaju su ponuđeni fabrika, upravna zgrada, objekti, zemljište, oprema, mašine i zalihe u okviru dve celine, čije su procenjene vrednosti 70,5, odnosno 284 miliona dinara.
Rok za dostavljanje ponuda je 11. avgust.Nekretnine su grupisane u dve prodajne celine od kojih su u manjoj, čija je vrednost procenjena na 70,4 miliona dinara, skladište gotovih proizvoda, magacin gotove robe, oprema, zalihe i deo zemljišta.Na 284 miliona dinara procenjena je vrednost celine u kojoj je niz objekata od zgrada fabrike, uprave i restorana, preko mašina i opreme, do bunara i nadstrešnica za bicikle.

Rok za dostavljanje ponuda za kupovinu imovine ovog društvenog preduzeća koje je u stečaju od 2010. godine je 11. avgust kada će biti i otvorene.
Izvor https://www.ekapija.com/https://24sedam.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...