Home / 2021 / JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U SPROVOĐENjU MERA ENERGETSKE SANACIJE STAMBENIH ZGRADA NA TERITORIJI OPŠTINE KNjAŽEVAC

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U SPROVOĐENjU MERA ENERGETSKE SANACIJE STAMBENIH ZGRADA NA TERITORIJI OPŠTINE KNjAŽEVAC


OPŠTINA KNJAŽEVAC RASPISALA JE JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE PRIVREDNIH SUBJEKATA U SPROVOĐENjU MERA ENERGETSKE SANACIJE STAMBENIH ZGRADA (OBJEKTI ZA VIŠEPORODIČNO STANOVANjE) NA TERITORIJI OPŠTINE KNjAŽEVAC

U okviru Odluke o realizaciji aktivnosti iz programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za energetsku efikasnost za 2021. godinu („Službeni list Opštine Knjaževac“ br. 24/21 od 05.07.2021. godine), u daljem tekstu Odluka, a u skladu sa članom 15. Odluke raspisuje se Javni poziv radi izbora privrednih subjekata koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih zgrada.



Mere energetske sanacije u stambenim zgradama predviđene Odlukom, sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su stambene zajednice na teritoriji opštine Knjaževac. Stambena zajednice koja ostvare pravo na sufinansiranje mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog konkursa.

Konkurs u celin možete preuzeti ovde




 

Sadržaj je objavljen u okviru projekta “Prve vesti iz Knjaževca – The first news from Knjazevac”.  Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...