Home / 2021 / Drugi put na Banjici – Knjaževački kotlić

Drugi put na Banjici – Knjaževački kotlić

 

Takmičenje u pripremanju gulaša koje organizuje Udruženje paraplegičara Knjaževac u saradnji sa Savezom paraplegičara i lokalnom samoupravom organizuje se 2. put u Knjaževcu.

Takmičenje u kuvanju gulaša biće organizovano na Banjici 24. jula, sa početkom u 10 sati.

Ove godine takmičiće se pet ekipa. Očekuju se gosti iz Šapca, Čačka, Leskovca i Paraćina, ali će ih po svemu sudeći biti i više. Nagrade koje će takmičari osvojiti su pehari, medalje i zahvalnice.

Sponzori ove manifestacijesu Dom kulture, TO Knjaževac, “Timomed”, “Desing”, Lovačko društvo, “SP RESORT”, mlekara “Gložane”, “Mali predah”, mesare, piljare i pekare iz Knjaževca.




Lep gest za ovu manifestaciju pokazali su i Poljoprivredna apoteka “Goran”, kao i “Džervin”, time što su donirali po 10.000 dinara.

Ovo je dobra prilika da se za nas čuje, da se podigne svest kod ljudi da smo i mi važni. Veliku zahvalnost dugujemo svima onima koji su nam izašli u susret, pruživši nam i novčanu i moralnu podršku, rekla je Vesna Nikić, predsednica Udruženja paraplegičara Knjaževac medijima.




Sadržaj je objavljen u okviru projekta “Prve vesti iz Knjaževca – The first news from Knjazevac”. Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...