Home / 2021 / Danas Svečana dodela sertifikata u okviru projekta “Veštine za poslove”

Danas Svečana dodela sertifikata u okviru projekta “Veštine za poslove”

 

 

U Knjaževcu je obuke za pomoćnika kuvara, masera i digitalni marketing uspešno završilo ukupno 24 polaznika. Njima će biti dodeljeni sertifikati u četvrtak, 22. jula, sa početkom u 12 časova u Regionalnom centru za stručno usavršavanje Knjaževac.

U Knjaževcu je proteklih meseci RARIS sproveo Program profesionalnih obuka za nezaposlene. Ovaj Program je realizovan u okviru projekta „Veštine za poslove – Unapređivanje prilika za zapošljavanje i socijalnu inkluziju marginalizovanih grupa kroz poboljšanje poslovnog okruženja u Istočnoj Srbiji“ koji finansira Kraljevina Norveška kroz projekat „Norveška za vas – Srbija“, a koji implementira Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ u partnerstvu sa Regionalnom agencijom za razvoj Istočne Srbije – RARIS.





Podršku realizaciji Programa pružio je u jednom delu i Regionalni centar za stručno usavršavanje Knjaževac.

Obuke su bile potpuno besplatne i pohađali su ih mladi, žene i pripadnici osetljivih grupa. Obuke su se sastojale iz predavanja, praktičnog rada i polaganja završnog ispita.





Sadržaj je objavljen u okviru projekta “Prve vesti iz Knjaževca – The first news from Knjazevac”. Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...