Home / 2020 / Bazen Banjica 360 ° & 4 K ( Video)

Bazen Banjica 360 ° & 4 K ( Video)

Predstavljamo Vam jedinstveni i do sada neviđeni snimak knjaževačkog Bazena Banjica u neverovatnih 360 °.

Trenutno je pred Vama najpopularniji način prezentovanja objekata upotrebom najnovije tehnologije široko rasprostranjene svuda u svetu.Dobrodošli u novo virtualno doba sferičnih video prezentacija čiji se maksimum ispoljava upotrebom VR naočara ili jednostavnim kretanjem u svim pravcima na ekranu vašeg kompljuteta, tableta ili mobilnog uređaja.

Upotrebom specijalnih kamera snimatelji knjaževačkih vesti omogućiće Vam da iz svoje fotelje svuda u svetu budete u centru zbivanja kako u Knjaževcu tako i u okolini.

Posebnu pogodnost omogućili smo našim malim privrednicima koji od sada mogu napraviti virtualne šetnje u panoranskom pogledu u 360 ° ili jednostavno predstaviti svoj proizvod ili poslovni ambijent u Virtualnoj realnosti u visokoj 4K rezoluciji.


Dovoljno nam je da se javite i već sutra u Vašem proizvodu ili usluzi mogu uživati ljudi širom sveta.Implementacija VR snimaka u potpunosti je moguća ugrađivanjem u vaše poslovne prezentacije, proslave i slavlja ili web sajtove.

Posebne pogodnosti i usluge vršimo upisom na Google mape koje omogućavaju Street View, virtualni prikaz našeg okruženja na Google mapama, koji čine milioni panoramskih slika objekata svuda u svetu.Posebno je praktično kod svih onih koji koriste Navigaciju kako bi pronašli baš Vaše mesto ili firmu.

Pišite nam i predlažite šta želite sledeće da vidite na našim vestima u 360° u slici ili video snimcima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...