Home / Knjaževac / Prva aktivnost Ženske odborničke mreže predavanja ”Zdravi stilovi života” (Foto & Video)

Prva aktivnost Ženske odborničke mreže predavanja ”Zdravi stilovi života” (Foto & Video)

Ženska odbornička mreža je oformljena 07.12.2016. godine. Prvi sastanak održan je na temu ,,Zdravlje i zdrav životʼʼ, a cilj je osnaživanje žena u lokalnoj samoupravi u procesu odlučivanja, kao i rodna ravnopravnost, uključivanje žena u svim sferama života. Prioritet su, dakle, ranjive i osetljive društvene grupe. Predavači su bili sociolog Martina Milosavljević, visoka strukovna medicinska sestra Kristina Marković i holističar Danijela Nedeljković. ,,Ovakvi skupovi su nam jako potrebni da bismo u narednom periodu čule probleme sa kojima se susreću naše sugrađanke, da bismo mogle u narednom periodu bar neku ideju da sprovedemo u našoj Skupštini i iznesemo kao predlog za rešavanjeʼʼ, rekla je Mihajlović Jasna, koordinator ženske odborničke mreže.

 

Na temu ,,Zdravi stilovi životaʼʼ govorila je i strukovna medicinska sestra Kristina Marković, član ženske parlamentarne mreže. Govorilo se o pravilnoj i nepravilnoj ishrani, kako uticati i poboljšati kvalitet zdravlja, o prevenciji bolesti, ali i o uticaju na zajednicu kada je u pitanju zdravlje i zdrav način života.

-U nastavku teksta možete videti foto i video priloge sa Prve aktivnost Ženske odborničke mreže kao i predavanja ”Zdravi stilovi života”[FAG id=48662] Link do foto galerijeLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Obaveštenje o izvođenju gađanja u Knjaževcu

Policijski službenici Policijske uprave u Zaječaru izvodiće gađanje na strelištu Streljačkog saveza ...