Home / Knjaževac / Mihajlović i Đokić na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke (Foto & Video)

Mihajlović i Đokić na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke (Foto & Video)

 Poverenik opštinskog Odbora SNS-a u Knjaževcu Miroljub Mihajlović i Milan Đokić član Glavnog odbora prisustvovali su sednici Glavnog odbora na kojoj je jednoglasno Vučić predložen za kandidata za predsednika Srbije.

U Beogradu je održana sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj je jednoglasno doneta odluka o predlogu Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije.

-Sednici je predsedavao potpredsednik Miloš Vučević, a lider stranke, premijer Aleksandar Vučić, došao je nakon okončane rasprave. Vučića je ispred Centra “Sava”, uz aplauze, transparente podrške i skandiranje njegovog imena, dočekao veliki broj pristalica SNS-a, a sličan doček i dugotrajan aplauz ga je sačekao i na samoj sednici od strane članova Glavnog odbora. Vučić se zahvalio članovima SNS-a jer su, kako je istakao, znali da naprave razliku između “nas kojima je Srbija važnija od svega, i njih kojima su džepovi jedino važni”.

“Zahvalan sam vama što smo poslednjih meseci pokazali svima kako da odbranimo zemlju i budućnost”, rekao je Vučić. “Vi ste jedina stranka koja nije dobijala glasove na populizmu i lakim merama, već ste pobeđivali jer ste radili najteže zadatake”, poručio je lider SNS-a, obraćajući se članovima Glavnog odbora. Sednica je održana iza zatvorenih vrata. Pre nekoliko dana, Predsedništvo SNS-a je jednoglasno donelo odluku da Glavnom odboru predloži Vučića za kandidata za predsednika Srbije. Svih 185 odbora stranke podržalo je u međuvremenu predlog Predsedništva, odnosno Vučićevu kandidaturu.
Ostavite komentar :

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

U Knjaževcu Novi slučaj zaraze koronavirusom !!!

U odnosu na poslednji izveštaj,  u Knjaževcu je zabeležen još jedan slučaj ...

%d bloggers like this: