Home / Agencija za razvoj opštine Knjaževa / Predsednik Opštine Milan Djokić obišao radove na asfaltiranju deonice puta Donje Zuniče – Potrkanje i najavio lepe vesti

Predsednik Opštine Milan Djokić obišao radove na asfaltiranju deonice puta Donje Zuniče – Potrkanje i najavio lepe vesti

 

Prekjuče je uređeno 1700 metara puta kroz Staru Kalnu, a Đokić kaže da nas tek očekuju dobre vesti kada je u pitanju rekonstrukcija knjaževačkih saobraćajnica.

Radnici i mehanizacija preduzeća Štrabag nalaze se u dolini Timoka gde se asfaltira deonica puta od Donjeg Zuniča ka Potrkanju. U kvalitet obavljenog posla na licu mesta uverio se i predsednik Opštine Milan Đokić.

”Nastavljamo veliku akciju uređenja puteva na teritorji knjaževačke opštine. Danas se radi deonica puta od Donjeg Zuniča ka Potrkanju, duga više od jednog kilometra. Put je bio u jako lošem stanju i ova deonica znatno će poboljšati funkcionisanje meštana, naročito onih koji se bave poljoprivredom.”

Deo posla završen je i u Staroj Kalni, a Putevi Srbije najavljuju i rekonstrukciju glavne kalanske ulice i još nekih deonica ka Staroj planini, kaže Đokić.

”Preekjuče su završeni radovi na rekonstrukciji 1700 metara puta kroz Staru Kalnu. Putevi Srbije najavili su i rekonstrukciju glavne ulice u Kalni, kao i radove na putu Janjski most – Mezdreja, u dužini od dva kilometra.”

Akcija uređenja putne mreže, za koju je, da podsetimo, u budžetu izdvojeno sto miliona dinara, se nastavlja. Predsednik Đokić istiće da će tek biti lepih vesti o rekonstrukciji knjaževačkih  saobraćajnica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...