Home / Knjaževac / Predsednik Milan Djokić obišao radove u Ulici IX Brigade, kao i radove na uredjenju gradskog stadiona

Predsednik Milan Djokić obišao radove u Ulici IX Brigade, kao i radove na uredjenju gradskog stadiona

 

 

U Knjaževcu se ovih dana na više gradilišta izvode veliki infrastrukturni radovi. Predsednik opštine Milan Đokić obišao je juče radove u Ulici Devete brigade, gde je u toku realizacija projekta parternog uređenja, a posetio je i gradski stadion, koji je u fazi rekonstrukcije i uređenja.

Radovi u Ulici 9. brigade su pri kraju i do sada je urađeno više od 5.000 kvadratnih metara asfalta, uređen je parking prostor i prilazne saobraćajnice, izjavio je predsednik opštine Milan Đokić, koji je sa saradnicima juče bio u prilici da se uveri kako protiču radovi na realizaciji projekta parternog uređenja Ulice 9. brigade.

“Ukupno 2,7 hektara, koliko zauzima naselje Devete brigade, po završetku ovog projekta poprimiće neuporedivo lepši izgled, biće znatno funkcionalnije i, verujem, podići kvalitet života ne samo stanara ovih zgrada, već i okolnih ulica”, rekao je predsednik Đokić-

Obimni radovi na rekonstrukciji terena u toku su na gradskom stadionu. Kada budu završeni, ovaj objekat biće najozbiljniji adut opštine Knjaževac da ponovo postane centar za pripreme sportskih ekipa ne samo iz Srbije, već i inostranstva.

“Sada u ponudi imamo kapacitete na Staroj planini, renoviramo Banjicu, uveliko se radi sportska hala Kaplar, tako da će renovirani kompleks gradskog stadiona upotpuniti veoma ozbiljnu ponudu sportskih objekata koji će biti na raspolaganju, nadam se, velikom broju sportista iz svih delova zemlje, kao i gostima iz inostranstva”, ističe Milan Đokić.

Građevinska sezona na području opštine Knjaževac nastavlja se nesmanjenim tempom. Radovi na asfaltiranju ulica i puteva biće nastavljeni od 15. septembra, krajem ove i početkom naredne nedelje počinje rekonstrukcija seoskih domova u Debelici i Koželju, kao i popločavanje platoa ispred hotela Jelen u Kalni i Doma u Dubravi, a biće rekonstruisan vodovod u Krenti i do kraja godine završen sistem za vodosnabdevanje u Štitarcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...