Home / 2020 / „Moja prva plata“ – poziv kandidatima

„Moja prva plata“ – poziv kandidatima

Nacionalna služba za zapošljavanje najavila je da će danas biti otvoren poziv zainteresovanima da se prijave za program „Moja prva plata“.

Zbog velikog interesovanja poslodavaca za program „Moja prva plata“ i najvećeg broja pristiglih prijava u poslednja dva dana roka za prijavu kompanija, (krajem septembra), Vlada Srbije odlučila je da za nekoliko dana odloži otvaranje prijava.

U prvoj nedelji oktobra stručna lica Nacionalne službe za zapošljavanje proveravala su svaku oglašenu poziciju, a po utvrđivanju konačne liste kompanija, najavljeno je da će danas biti otvoren poziv za prijavu kandidata.
Na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje ranije je saopšteno da je  pristiglo više od 10.000 prijava zainteresovanih kompanija, koje su oglasile približno 17.000 pozicija za 28.000 radnih mesta.

 

Priliku da steknu radno iskustvo, pa i potencijalno buduće zasposlenje, imaće 10.000 mladih, u šta će država investirati dve milijarde dinara.

Rok za prijavljivanje zainteresovanih kandidata je do 8. novembra. Izbor poslodavaca traje do 15. novembra.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

,,Deca pomažu deci“ – I ove godine paketići za knjaževačke mališane

Na radost brojnih mališana iz hranitelskih i socijalno ugroženih porodica iz Knjaževac ...