Home / 2020 / Dogradnja fiskulturne sale – najlepši poklon za rođendan Tehničke škole

Dogradnja fiskulturne sale – najlepši poklon za rođendan Tehničke škole

U Tehničkoj školi u toku su radovi na dogradnji fiskulturne sale i izgradnji multifunkcionalne učionice, a radiće se i termoizolacija na fasadi hale.

Radove su danas obišli Branislav Josifović, šef Kabineta predsednika opštine, Mišel Nikolić, pomoćnik predsednika opštine i Mladen Radosavljević, direktor preduzeća „Razvoj“ sa saradnicima.

„Dogradnja fiskulturne hale podrazumeva izgradnju svlačionica i toaleta u prizemlju, kao i moderne multifunkcionalne učionice na spratu koju će učenici koristiti za vannastavne aktivnosti. Takođe, radiće se i termoizolacija na fasadi hale. Realizacijom ovog projekta stvorićemo značajno bolje uslove za nastavu fiskulture za učenike Tehničke škole. Uz to, na samo stotinak metara imaćemo dve moderne sportske hale, koje će nam pomoći da se što bolje pozicioniramo na mapi sportskog turizma u Srbiji“, rekao je Branislav Josifović.

„Da je ovo uobičajena školska godina, ovu divnu vest podelili bismo tokom obeležavanja Dana škole. Bez obzira na sve okolnosti, ovo je najlepši poklon za 89. fođendan naše škole. Moderno opremljen prostor u prizemlju objekta unaprediće nastavu fizičkog, dok će nam multifunkcionalna učionica dobro doći za brojne aktivnosti naših učenika. U ime učenika i kolektiva Tehničke škole mogu samo da se najiskrenije zahvalim rukovodstvu naše opštine, koje je uz pomoć Ministarstva omladine i sporta, uspelo da obezbedi sredstva za realizaciju ovog projekta“, rekla je Ljiljana Žikić, direktorka Tehničke škole.

Vrednost projekta je 120.000 evra, sredstva je obezbedilo Ministarstva sporta i omladine, izvođeč radova je Preduzeće „Đerdapski put“ iz Kladova , a rok za završetak radova je septembar mesec, odnosno početak nove školske godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

,,Deca pomažu deci“ – I ove godine paketići za knjaževačke mališane

Na radost brojnih mališana iz hranitelskih i socijalno ugroženih porodica iz Knjaževac ...