Home / Tragedije / Ponovo stravicno ubistvo u Knjazevcu

Ponovo stravicno ubistvo u Knjazevcu

Ženu iskasapio nožem

Mesto zločina
KNjAŽEVAC – Senad Redžić (23) zaklao je u utorak u knjaževačkom Centru za socijalni rad “dr Mihajlo Stupar” nevenčanu suprugu Jovanu Benčić (17), iz sela Krupac, kod Pirota. Ovo dvoje su bili u kancelariji pravne službe, ispričala je za “Novosti” Snežana Nikolić, direktorka knjaževačkog Centra za socijalni rad. U jednom trenutku suprug je izvadio nož i pred dva svedoka počeo da ubada svoju ženu. Vrisku i zapomaganje supruge čuli su ostali radnici Centra
za socijalni rad, smesta su dotrčali u kancelariju pravne službe i tamo zatekli stravičan prizor – Redžić je besomučno sečivom ubadao Jovanu po celom telu. – Radnici Centra za socijalni rad su pokušali da ga spreče, ali se on otrgao i pobegao, nastavlja Nikolićeva. U kancelariji, u lokvi krvi ležalo je telo nesrećne devojke. Kako nezvanično saznajemo, ovaj bračni par koji je živeo u vanbračnoj zajednici se često svađao i živeli su od socijalne pomoći. U utorak su u Centar za socijalni rad, navodno, došli da bi se dogovorili oko starateljstva nad njihovom dvogodišnjom ćerkom Anđelom. Nakon zločina Redžić koji je policiji poznat odranije je pobegao, ali je ubrzo uhapšen. Radosav Jovanović, Senadov deda, ispričao je da je njegov unuk ubistvo počinio iz ljubomore i to nožem na rasklapanje koji je stalno nosio sa sobom. – Jovana je bila mnogo lepa žena i moj unuk ju je mnogo voleo, kaže Radosav. Međutim, ona ga je često napuštala i bežala od njega. Odlazila je kod majke u Knjaževac, sestre u Beograd, rodbine u Krupicu. Senad ju je uvek vraćao kući ali je ona ponovo bežala. Jovanović kaže da su u utorak kod njih došli radnici Centra za socijalni rad i pozvali Senada i Jovanu da dođu da se dogovore o starateljstvu. – Jovana je prihvatila da preuzme brigu nad detetom ali se u toku razgovora predomislila. Tada je, Senadu pao mrak na oči pa je dohvatio nož i ubio svoju nevenčanu suprugu.

suprugu.

Ubijena maloletnica u Knjaževcu

Izvor: B92
Knjaževac — U knjaževačkom centru za socijalni rad “Dr Mihajlo Stupar” danas oko 11 časova sedamnaestogodišnju J.D. ubio je njen nevenčani suprug Senad Redžić. Njih dvoje došli su u Centar za socijalni rad da bi J.D. potpisala neophodna dokumanta radi preuzimanja starateljstva nad njihovim maloletnim detetom. Čim je sastanak počeo radnici Centra pokušali su da pomire Senada i J.D., a onda je iznenada Senad izvadio nož i više puta uboo J.D. na očigled prisutnih službenika. Nesretna devojka preminula je na licu mesta. Posle ubistva Senad Redžić, rođen 1986. godine, pobegao je sa mesta događaja, ali ga je policija veoma brzo locirala i uhapsila. Istražni sudija okružnog suda u Zaječaru Ljubinko Stanojević obavio je uviđaj, a istraga će utvrditi motive ovog ubistva. Obdukcija tela J.D. iz Knjaževca biće obavljena sutra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...