Home / Mladi vesti / Knjazevacke Nvo na treningu – JAVNO ZAGOVARANJE

Knjazevacke Nvo na treningu – JAVNO ZAGOVARANJE

[singlepic id=5 w=320 h=240 float=] Institut za odrzive zajednice (ISC), u saradnji sa organizacijom Zajecarska Inicijativa odrzao  jednodnevnom treningu/ orijentaciji na temu: JAVNO ZAGOVARANJE..Predstavnici Knjazevcakih Nevladinio organizacija Edukativni centar Knjazevac  , Timocki klub i Centar za kreativni razvoj prisustvovale su ovom treningu, pogledajte kako je bilo.

Ovaj dogadjaj je treci u nizu u okviru pilot projekta MOBILNA SKOLA JAVNOG ZAGOVARANJA, koji ISC sprovodi u Srbiji uz podrsku USAID-a. Pilot projekat Mobilna skola javnog zagovaranja ima za cilj jacanje kapaciteteta organizacija gradjanskog drustva u lokalnim zajednicama sirom Srbije, kao i podrsku ucescu gradjana i osnivanju mreza i koalicija koje se brzo mogu mobilisati i uticati na resavanje pitanja od znacaja u lokalnim zajednicama i regionu.

Ostavite komentar :

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Projekat podele državnih stanova i kuća na korišćenje gradjanima Srbije koji žele da žive i osnuju porodicu u Knjaževcu, 4000 eura svakoj nezaposlenoj majci koja rodi treće dete

    Opština Knjaževac od šezdesetih godina prošlog veka ima negativan prirodni ...

%d bloggers like this: