Home / 2022 / Uspeh Knjaževčana na Međunarodnom teniskom turniru u Skadru

Uspeh Knjaževčana na Međunarodnom teniskom turniru u Skadru

Na Međunarornom teniskom turniru u Skadru, na kojem su učestvovali igrači iz Australije, Nemačke, Italije, Albanije, Rumunije, Ukrjaine, Crne Gore, Austrije, Makedonije, SAD i drugih zemalja, Srbiju su predstavljali Knjaževčani Nebojša Đorđević i Nenad Milojković.

“ITF World Tennis Masters Tour 100” okupio je u Adriatik tenis parku u Skadru kvalitetne takmičare svih veteranskih kategorija od 30+ do 60+, gde su se Knjaževčani takmičili u singlu i dublu. Nebojša Đorđević je, igrajući u dublu sa Amerikancem albanskog porekla Ermerom Galićijem u opštoj kategorji, u konkurenciji mnogo mlađih igrača, ostvario veliki uspeh, igrajući polufinale tunira.

 

U singlu su obojica Knjaževčana, takođe igrala sa uspehom, dostigavši četvrtfinale mastera, Nenad Milojković u kategoriji 40+, a Nebojša Đorđević 60+.

Obojica kažu da je bila velika čast da se zbog njih podiže zastava naše zemlje. Sa ovim turnirom nastavili su niz prethodnih dobrih nastupa iz Herceg Novog i Vinkovaca, kojima su vidno obeležili Knjaževac na teniskoj karti Srbije, a i internacionalno.




—————–
“Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je
dodelio sredstva.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...