Home / 2021 / Uručena vredna donacija Tehničkoj školi u Knjaževcu (Video)

Uručena vredna donacija Tehničkoj školi u Knjaževcu (Video)

Danas je u Tehničkoj školi u Knjaževcu nastavljena akcija opremanja i uređenja knjaževačkih škola.

Tim povodom Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić posetio je ovu školu kako bi uručio vrednu donaciju.

Reč je o 15 kompjutera vrlo dobre konfiguracije koji će pružiti mogućnost za informatičko obrazovanje učenika svih smerova Tehničke škole i umnogome poboljšati kvalitet nastave.

„Cilj nam je da sve knjaževačke škole pružaju kvalitetne uslove za obrazovanje naših đaka, kao što to imaju ne samo u većim gradovima u Srbiji, već kao što to imaju đaci u nekim, uslovno rečeno, jačim ili razvijenim zemljama bilo gde u Evropi“, rekao je predsednik Milan Đokić ovom prilikom.




U planu je i formiranje nastavnog trening centra u novom prostoru Tehničke škole koji je završen pre nekoliko meseci kada je dograđena i sportska sala. Taj prostor će takođe biti opremljen za kvalitetniju edukaciju, sticanje novih znanja, ne samo učenika Tehničke škole, već i za razne vidove prekvalifikacija i dokvalifikacija.

Direktorka Tehničke škole, Ljiljana Žikić, u svoje, ali i u ime škole, zahvalila je lokalnoj samoupravi što je na veoma lep način završila prošlu, veoma tešku godinu, i otvorila novo poglavlje, započevši 2021. godinu ovim lepim poklonom.

Nova kompjuterska oprema omogućiće stvaranje istih uslova rada za svu decu koja pohađaju Tehničku školu, a koja imaju i do 150 časova računarskih predmeta u jednoj nedelji.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...