Home / 2021 / TOOK : Prijavite se za besplatno korišćenje drvenih tezgi-kućica

TOOK : Prijavite se za besplatno korišćenje drvenih tezgi-kućica

Danas je na sajtu Turističke organizacije opštine Knjaževac i društvenim mrežama objavljen Javni poziv registrovanim proizvođačima suvenira i proizvoda domaće radinosti, proizvođačima vina i rakija, poljoprivrednim gazdinstvima i udruženjima građana sa prebivalištem na teritoriji opštine Knjaževac.  

U Javnom pozovu stoji sledeće :

Pozivaju se sva registrovana poljoprivredna gazdinstva, udruženja građana i proizvođači koji se bave proizvodnjom suvenira, domaće radinosti i vina i rakija, sa prebivalištem na teritoriji Opštine Кnjaževac radi podnošenja prijave za besplatno korišćenje drvenih tezgi-kućica, postavljenih u ulici „cveća i suvenira“ kod Spomen parka.

Prijava se podnosi u slobodnoj formi i obavezno treba da sadrži: naziv podnosioca prijave i kontakt podatke, osnov registracije, opis asortimana proizvoda koje izrađuju.

Svaki proizvod ili suvenir mora imati obeležje opštine Кnjaževac (natpis Кnjaževac, da je proizvod proizveden na teritoriji opštine Кnjaževac i sl.).Nakon isteka roka za prijavu, komisija će odlučiti koji proizvodi najbolje predstavljaju na

šu opštinu i proizvođači istih će dobiti po jednu drvenu tezgu/kućicu.

Uslovi korišćenja kućica biće regulisani Ugovorom o korišćenju.

Rok za podnošenje prijave je 26. april do 14:30 časova. Prijave se podnose u prostorijama Turističke organizacije, na adresi Кnjaza Miloša 37.

Кontak: Turistička organizacija opštine Кnjaževac, telefon: 019/735-230Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...