Home / Knjazevčani / Svrljig : Obeležena stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke (Foto & Video)

Svrljig : Obeležena stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke (Foto & Video)

U prostorijama Ujedinjene seljačke stranke danas je proslavljena stranačka slava Sveti Marko.

Uz prisustvo velikog broja članova, gostiju i visokih funkcionera drugih stranaka danas je obeležen Markovdan – stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke – čije je glavno sedište u Svrljigu.

Pozdravnu reč održao je predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić rekavši da će stranka nastaviti sa politikom koja ima za cilj razvoj malih sredina i seoskih područja, sa akcentom na opštine poput Svrljiga, ali i druge manje sredine u drugim krajevima jugoistočne Srbije.

Današnjoj proslavi stranačke Slave prisustvovao je i Igor Stevanovićem, predsednikom Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke iz Knjaževca sa saradnicima.Inače, od ovogodišnjeg kolačara potpredsednice OO USS Knjaževac Mirjane Božinović, kolač za narednu godinu preuzela je Aleksandra Golubović iz OO Ujedinjene seljačke stranke Zaječar.

Markovdanu je prisustvovao i visoki funkioner Srpske napredne stranke Goran Knežević, poverenik SNS za grad Niš Zvezdan Milovanović, prof dr. Miško Živić – direktor ORL klinke u Nišu, dr Milorad Jerkan – direktor Doma zdravlja u Nišu, predstavnici Ujedinjene seljačke stranke iz drugih opština i gradova i dr.

Ujedinjena seljačka stranka obelažava ovaj dan sa željom da za svim građanima Svrljiga bude mnogo bolje, da ljudi na selu žive pristojnije, a da svi oni koji žive od poljoprivrede imaju bolju budućnost, rekao je Milija Miletić.






[FAG id=49403]




 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...