Home / 2021 / „Stara planina RESORT“ spremno i odgovorno dočekuje novu sezonu

„Stara planina RESORT“ spremno i odgovorno dočekuje novu sezonu

Zimska turistička sezona samo što nije počela, a na krovu Srbije spremni su da dočekaju ljubitelje zime i zimskih sportova. U hotelima „Stara planina“ i „Babin zub“, kao i planinarskom domu „Midžor“, vodi se računa o kvalitetu usluge, ali i o zdravlju gostiju, pa su ovde preduzete sve potrebne preventivne mere.

Javno preduzeće „Stara planina“, i „Stara planina RESORT“, još početkom ove godine doneli su odluku da se boravak u objektima „SP RESORT“-a omogući samo vakcinisanim gostima, odnosno onima koji imaju potvrdu o preležanom virusu ili neki od testova. Za uvođenje ovih epidemioloških mera, stigle su pohvale i od Kriznog štaba Vlade Srbije, kao i „sovid safe“ sertifikat. Takođe, svim gostima, kod kojih se potvrdi prisustvo virusa, bilo prilikom testiranja u hotelu, ili uz dostavljen nalaz, ukoliko se testiranje obavi u drugoj referentnoj laboratoriji, vrši se povraćaj uplaćenog avansa u celosti.


„Hotel „Stara planina“, prvi je ugostiteljski objekat na svetu, koji je svojim gostima omogućio testiranje u hotelskoj ambulanti, ali i vakcinaciju, prvo za domaće, a zatim i inostrane goste. U saradnji sa Zdravstvenim centrom iz Knjaževca, na raspolaganju je ambulanta sa laboratorijom i stručnim lekarima, pa gost u svakom momentu može da se testira, i odmah dobije rezultate. Mere koje su na snazi u našim hotelima, doprinose očuvanju zdravlja svih naših gostiju, ali i naših zaposlenih. Kao društveno odgovorna kompanija, takođe želimo da damo primer celokupnoj turističko – hotelijersko – ugostiteljskoj privrednoj grani, kako bi svi zajedno doprineli stišavanju epidemije na teritoriji Republike Srbije”, kaže v.d. direktora Goran Karadžić.

Inače, svi objekti „SP RESORT“-a za Novu godinu, kao i za zimsku sezonu skoro su popunjeni. Ovako veliko interesovanje turista, svakako govori o kvalitetu usluge.

„ Ulažemo mnogo napora da sve usluge koje pružaju objekti „SP RESORT“-a, budu na visokom nivou, pa nam se gosti vraćaju i više puta. O tome govori i visoki procenat popunjenosti objekata još pre početka zimske sezone. Hotel „Stara planina“, sa spa centrom, igraonicom i ostalim sadržajima, zadovoljava potrebe i najprobirljivijih gostiju, a kada je hrana u pitanju, hotelska kuhinja poznata je nadaleko. Takođe, u hotelu postoji i besplatna ski škola i škola plivanja za decu, koja borave u hotelu sedam i više dana“, dodaje Karadžić.

O preostalim slobodnim mestima, kao i o celokupnoj ponudi „SP RESORT“-a, možete se informisati na: www.HotelStaraPlanina.com



L.I -K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...