Home / Knjaževac / Seminar u organizaciji SSS u Zaječaru: Pomoć lokalnim savezima

Seminar u organizaciji SSS u Zaječaru: Pomoć lokalnim savezima

Sportski savez Srbije je od januara dobio novo rukovodstvo koje će ovakvim akcijama nastaviti da upućuje saveze u pravne regulative, strategije i postavljanje ciljeva – kaže Štefanek.

U organizaciji Sportskog saveza Srbije danas je u Zaječaru održan seminar za predstavnike sportskih organizacija iz Zaječarskog i Borskog okruga. Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i gemeralni sekretar SSS Goran Marinković lično su se upoznali sa stanjem na terenu, a prisutni predstavnici sportskih saveza su lično izneli sve admoinistrativne i ostale poteškoće sa kojima se sreću u svakodnevnom radu. U razgovoru je učestvovao i profesor doktor Nenad Đurđević, autor Zakona o sportu.

Sportski savez Boljevca predstavljali su Dragan Milojević i Mario Bogdanović, Knjaževac su predstavljali Vladica Petrović i Mikica Vidojević, Negotin Dušan Matejević, Majdanpek Mario Buljubaša, Zaječar Dragiša Simonović, a Sportski savez Bora Staniša Aksić.

– Sportski savez Srbije je od januara dobio novo rukovodstvo koje će ovakvim akcija nastaviti da upućuje saveze u pravne regulative, strategiju i postavljanje ciljeva ali i pružati pomoć prilikom njihovog realizovanja – rekao je posle seminara predsednik Sportskog savez Srbije Davor Štefanek koji je od predsednika Sportskog savez Zaječara Dragiše Simonovića dobio i prigodan poklon.



Razgovor sa čelnim ljudima Sportskog saveza Srbije je vođen o finasiranju brojnih saveza, pravnim problemima, popunjavanju aplikacionih dokumenata kao i o ostalim problemima u funkcionisanju lokalnih sportskih organizacija.



www.novosti.rs/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...