Home / Doma kulture Knjaževac / Šašava novogodišnja bajka – oduševila knjaževačke mališane (Video)

Šašava novogodišnja bajka – oduševila knjaževačke mališane (Video)


 

Glumci Pozorišta Timočke krajine ”Zoran Radmilović” danas su na velikoj sceni knjaževačkog Doma kulture za knjaževačke mališane izveli predstavu ”Šašava novogodišnja bajka”. Ova predstava je inače Tradicionalni poklon kompanije ”Tekijanka” knjaževačkoj deci povodom predstojećih praznika.

U čarobnoj Laponiji, tamo gde stanuje Deda Mraz, dešavaju se čudne stvari i neshvatljhivi preokreti, koji prete da ometu najpopularnijeg deku na svetu da na vreme stigne do svakog deteta na planeti. U kompletnom džumbusu učestvovao je pas Alfonso, našla se tu i jedna zloća, a sve je strašno zabavljalo decu. Predstavu ”Šašava novogodišnja bajka” izveli su glumcu Pozorišta ”Zoran Radmilović” i ona je bila poklon ”Tekijanke” knjaževačkim mališanima povodom predstojećih praznika.

Predstavu ”Šašava novogodišnja bajka”,  je po tekstu Spasoja Ž. Milovanovića režirala Nataša Petrović. Igrali su Sanja Nedeljković, Branislav Mijatović i Gabrijel Bećarević. Bio je to poklon kompanije ”Tekijanka” knjaževačkoj deci povodom predstojećih praznika.

U nastavku teksta možete videti kako je izgledala današnja predstava i šta je Deda mraz poručio knjaževačkim mališanima :




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...