Home / 2021 / Podržite Knjaževčanina Mišu Nenkovića -MMA borca !!!

Podržite Knjaževčanina Mišu Nenkovića -MMA borca !!!

Prva profesionalna borba Knjaževčanina Miše Nenkovića – Diple u organizaciji MMA saveza očekuje ga 20.marta. Njegov protivnik u ovom meču je Sreten Božović. Nenković je nosilac braon pojasa u brazilskoj jiu-jitsu i član “Lutador” kluba Knjaževac.

“Pratioci domaće amaterske MMA scene su bez sumnje sa nestrpljenjem čekali profesionalni debi Nenkovića koji je zabeležio devet pobeda, bez poraza. Kada se činilo da je praktično ostao bez konkurencije na radost svih započinje svoje prve korake u profesionalnim vodama. Iako nemamo sumnje da je Nenković zreo za prvu profesionalnu borbu, sa druge strane ga očekuje veoma srčani Sreten Božović čiji su mečevi uvek bili rado gledani zbog činjenice da je Božović spreman na otvorene razmene udaraca koje publika uvek nagradjuje oduševljenjem i ovacijama”, piše na zvaničnoj fb strani MMA saveza Srbije.





Ostaje nam da vidimo da li će pobediti Nenkovićevo vrhunsko poznavanje brazilskog jiu-jitsu-a (grappling-a) gde je pokazao da mu na našoj amaterskoj sceni nema ravnog ili Božovićeva srčanost i besprekorna spremnost na borbu u „stojci“.

Meč je zakazan za 20. mart 2021. godine, od 20 časova, u Sportskoj Sali “Breza” u Gornjem Milanovcu. Borba će biti emitovana uživo na Arena Sport TV.



FB Timočka reč

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...