Home / Knjaževac / Plan posete Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića Zaječarskom okrugu

Plan posete Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića Zaječarskom okrugu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće Zaječarski okrug u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ u subotu, 15. juna.

Kako je protokolom predviđeno, predsednik će tačno u podne, obići fabriku FPM Agromehanika u Boljevcu, dok je za 12 sati i 55 minuta, predviđen obilazak novoizgrađenog hotela Ramonda na Rtnju.

Vučić će u 13 sati i 40 minuta, ispred hotela Zdravljak, razgovarati sa građanima Sokobanje, dok će u 14.00 sati, kako je predviđeno protokolom, predsednik obići zasade jabuka Tera Optima u Žučkovcu, i sastati se sa lokalnim poljoprivrednicima.

U okviru posete Zaječarskom okrugu, predsednik će obići i opštinu Knjaževac gde je za 15 sati i 10 minuta predviđena poseta fabrici obuće Falc East, dok će u 15:55 predsednik obići POtrkanje i vinariju Jović.

Građanima Zaječara, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, obratiće se u 17.00 sati. Obraćanje je predviđeno sa raskrsnice na uglu Hajduk Veljkove i ulice Generala Gambete, kod Gradske uprave.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...