Home / Bioskop / Pedeset nijansi mračniji i Zona Zanfirova 2 “Novi početak” u Knjaževačkom bioskopu (Video)

Pedeset nijansi mračniji i Zona Zanfirova 2 “Novi početak” u Knjaževačkom bioskopu (Video)

Novi nastavak Zone Zanfirove 2 “Novi početak” emitovaće se u Knjaževačkom bioskopu  u ponedeljak 13.02.2017 u terminima od 16 i 18 h,  cena ulaznice 250 dinara.
Istog dana knjaževački gledaoci imaće priliku da vide film “Fifty Shades Darker”  “Fifty Shades Darker” Pedeset nijansi mračniji  od 20 časova.

Pedeset nijansi mračniji  “Fifty Shades Darker”  je napeto iščekivan nastavak svjetskog fenomena Pedeset nijansi sive, nastalog prema bestseleru E.L. James. Od kada je objavljena, trilogija Pedeset nijansi prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka što ju čini jednim od najprodavanijih i najbrže prodavanih serijala knjiga u povijesti. Prvi film zaradio je preko $560 milijuna dolara, a novo poglavlje stiže na Valentinovo 2017. godine i poziva vas da uskočite u nešto nijansu mračnije.Cena ulaznice iznosi 250 dinara.

Jamie Dornan i Dakota Johnson ponavljaju svoje uloge kao Christian Grey i Anastasia Steele u filmu Pedest nijansi mračniji.

Kada Christian Grey pokuša opet zavesti Anu Steele i vratiti je u svoj život, ona će uvesti novo pravilo prije nego mu pruži drugu šansu. Kada napokon krenu graditi povjerenje i pronađu stabilnost, sjene iz prošlosti Christianovog života će ih početi opsjedati, pokušavajući im uništiti zajedničku budućnost.




 

U novom nastavku ćemo opet gledati dobitnicu nagrade Oscar Marciu Gay Harden, Jennifer Ehle, Lukea Grimesa, Ritu Oru, Victora Rasuka, Eloise Mumford i Maxa Martinia, kojim će se po prvi put pridružiti dobitnica nagrade Oscar Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote i Eric Johnson.

Redatelj je James Foley, a producenti su opet Michael De Luca, Dana Brunetti i Marcus Viscidi, zajedno s E.L. James, spisateljicom blockbuster serijala. Scenarij potpisuje Niall Leonard.

Pedest nijansi mračniji, u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže na Valentinovo 2017. godine.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...