Home / Knjaževac / Ovog vikenda Knjaževac je domaćin teniskog turnira ”Timočka krajina OPEN 2019”

Ovog vikenda Knjaževac je domaćin teniskog turnira ”Timočka krajina OPEN 2019”

Turnir 1. kategorije “Timočka krajina OPEN 2019” za devojčice i dečake do 14 godina biće prvi put održan od 25. do 27. maja 2019. godine, i to u dva kluba i u dva grada: devojčice će igrati u TK Magnet u Knjaževcu (na 4 terena), a dečaci u TK As Timok u Zaječaru (na 3 terena).
Turnir se igra u okviru kalendara Teniskog saveza Srbije i očekuje se dolazak oko šezdesetak dece-takmičara iz cele Srbije.
Organizatori u Zaječaru i Knjaževcu će se potruditi da turnir ostane u lepom sećanju svim učesnicima i njihovim roditeljima, a izdvajamo izuzetno vredne nagrade koje je pripremio TK Magnet iz Knjaževca na najbolje učesnice turnira.

Sve polufinalistkinje turnira Timočka krajina OPEN u TK Magnet dobiće na poklon vikend, za jedno dete u pratnji jednog roditelja u hotelu „Stara planina“ na Staroj planini. Napominjemo da nagrada važi samo za turnir devojčica u TK Magnet.

TK Magnet je za sve učesnice turnira obezbedio nagrade (majice sponzora kluba – Ferguson, diplome, šolje sa natpisom kluba i plakete za sve učesnice turnira). Sponzor svih nagrada je Opština Knjaževac, sa kojom klub ima odličnu saradnju, i koja pruža veliku podršku razvoju malih knjaževačkih tenisera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...