Home / Marketing / Otvoren još jedan maloprodajni objekat ”Tekijanke” u Knjaževcu (Foto)

Otvoren još jedan maloprodajni objekat ”Tekijanke” u Knjaževcu (Foto)

U Knjaževcu je otvoren još jedan maloprodajni objekat Tekijanka u ulici Cara Dušana broj 31.

Novi objekat od 200m2 poseduje asortiman od oko 3 hiljade artikala, od kojih su sveže voće i povrće, odeljenje mesa i deleikatesa, samo deo širokog asortimana koje će svi potrošači moći da pazare radnim danom i subotom od 07h do 21h a nedeljom od 08h do 20h.

Kupce su od prvog dana sačekale brojne akcije i posebne cene odabranih artikala te je odmah na početku rada ovaj objekat pridobio poverenje mnogih Knjaževčana.

Porodica Bolbotinović na čelu sa osnivačem Živojinom ističe da kompanija nastavlja sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu uvek ima kupce, ali i brigu o zaposlenima i lokalnoj zajednici u kojoj posluje. Tim povodom je Tekijanka, kao doprinos i podrška obrazovanju, odmah nakon ulaska na teritoriju nove opštine početkom novembra, osnovnoj školi “Vuk Karadžić” donirala laptop računar a već posle 20 dana najvećoj i najstarijoj osnovnoj školi u Knjaževcu “Dimitrije Todorović” Kaplar, prenosivu interaktivnu tablu sa obrazovnim softverom. Kako ne bi zapostavila ni najmlađe mališane, svakoj novorođenoj bebi je darivan i paket za prve dane života. Zaposleni u Tekijanki navode da su veoma srećni zbog mogućnosti da pomognu najmlađim članovima naše zajednice.

Tekijanka sa novim objektom poseduje 23 maloprodajna objekta u razgranatoj mreži u pet opština Timočke Krajine.

U nastavku teksta možete videti fotografije sa otvaranja.




[FAG id=51024]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...