Home / 2022 / Opština Knjaževac PU Bajci 760 rančeva na poklon (Foto)

Opština Knjaževac PU Bajci 760 rančeva na poklon (Foto)

Opština Knjaževac obradovala je sve mališane PU “Bajka” – njih 760 dobilo je rančeve na poklon.

Budući da se predškolci pripremaju za polazak u školu sa oduševljenjem su prihvatili ovaj dar koji su im uručili predsednik opštine Milan Đokić i njegovi saradnici.

Podizanje nivoa vaspitno-obrazovnog rada primarni je cilj u gradu kojim se vodi računa o najmlađim sugrađanima ali i o kvalitetnom obrazovanju.





▪️“Nije prvi put da lokalna samouprava izlazi u susret PU “Bajka”, odnosno da brine o svojim najmlađim sugrađanima – setimo se da je pre svega par meseci Opština Knjaževac poklonila svoj deci ove ustanove novogodišnje paketiće. Zahvaljujem se lokalnoj samoupravi i predsedniku Milanu Đokiću na ovako divnom gestu. Nije mala stvar obezbediti 760 rančeva za svu decu PU “Bajka”.

Zahvalila bih se i na doprinosu i podršci u podizanju kvaliteta vaspitno-obrazovnog rada, za brigu o deci ali i za razumevanje značaja ulaganja u samo predškolsko vaspitanje i obrazovanje. Saradnja lokalne samouprave i PU “Bajka” stvarno je ove godine bila na zavidnom nivou, uređeni su holovi vrtića od ulaza preko holova, gde su okrečene učionice, završava se i izrada ograde u vrtiću “Naša radost”, deo nameštaja je već stigao, a stići će i za ostale vaspitne grupe tako da se kvalitet rada podigao na jedan viši nivo zahvaljujući lokalnoj samoupravi”, rekla je Tijana Stojanović, direktorka PU “Bajka”.



Foto PU BAjka FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...