Home / 2020 / Novi načelnici policije u Zaječaru, Požarevcu, Kragujevcu i Pančevu

Novi načelnici policije u Zaječaru, Požarevcu, Kragujevcu i Pančevu

 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je sastanak sa novopostavljenim načelnicima četiri policijske uprave na kome su prezentovani prioriteti u radu MUP-a, a to su odlučna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i briga o bezbednosti i sigurnosti svakog građanina naše zemlje.

Sastanku su prisustvovali načelnik Policijske uprave u Požarevcu Aleksandar Vasilijević, načelnik Policijske uprave u Zaječaru Saša Stanimirović, načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Dejan Joksimović i načelnik Policijske uprave u Pančevu Igor Arsić.



Vulin je novopostavljenim načelnicima poručio da uvek moraju imati na umu da povereni posao obavljaju u službi građana i da ne može postojati jači i preči interes od bezbednosti svakog pojedinca i društva u celini.

On od njih očekuje očekuje, kako se navodi u saopštenju MUP-a, maksimalnu posvećenost u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, ali ništa manju jačinu i snagu u suzbijanju krivičnih dela opšteg kriminala kojim su u najvećoj meri pogođeni građani.

„Bezbednost ulica je merilo uspeha policijske uprave. Razbojništvima, krađama, reketiranjima, džeparenjima, uličnom kriminalu i svim delima koja ugrožavaju običnog čoveka morate pristupiti snažno  i posvećeno”, istakao je Vulin.



Izvor Politika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...