Home / Knjaževac / Nove medalje za knjaževačke sportiste

Nove medalje za knjaževačke sportiste

Pauerlifting i bodi bilding sportski klub “Knjaževac” osvojio je šest medalja na Državnom prvenstvo u Bench pressu Classic (bez opreme) i Equipped (sa opremom), koje je minulog vikenda održano u Bačkoj Palanci. 

U konkurenciji 60 takmičara iz 20-ak klubova iz Srbije i Slovačke, knjaževački klub je imao tri takmičara i tri takmičarke koji su doneli dve zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu medalju, jedno četvrto mesto kao i 2 pehara za ukupni plasman, a to je po kategorijama izgledalo ovako:

Srđan Ristić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji muškaraca u konkurenciji osoba sa invaliditetom do 80 kg. sa podignutih 90 kg. Srđan je takođe proglašen za najjačeg takmičara u ovoj kategoriji.


Aleksandra Stanković osvojila je zlatnu medalju u disciplini “Classic Bench Press” u kategoriji žena do 52 kg. sa podignutih 37.5 kg. Aleksandra je takođe proglašena za najjaču takmičarku u ovoj kategoriji.

Aleksandar Radisavljević osvojio je srebrnu medalju u disciplini “Equipped Bench Press” u kategoriji muškaraca do 105 kg. sa podignutih 100 kg. u totalu.

Aleksandar Tošić osvojio je srebrnu medalju u disciplini “Equipped Bench Press” u kategoriji muškaraca do 83 kg. sa podignutih 100 kg.

Jelena Marinković osvojila je srebrnu medalju u disciplini “Classic Bench Press” u kategoriji žena do 72 kg. sa podignutih 77.5 kg.

Marija Rakić zauzela je četvrto mesto u kategoriji žena do 72 kg. sa podignutih 50 kg. Marija je takođe zauzela treće mesto u kategoriji veteranki do 72 kg.

Odlazak na ovo takmičenje pomogla je lokalna samouprava i Sportski savez Knjaževca.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...