Home / Bezbednost / Nosio nanogicu – Priznao krivicu: Imao sam seks sa maloletnom svastikom

Nosio nanogicu – Priznao krivicu: Imao sam seks sa maloletnom svastikom

Tridesettrogodišnjem D. A. na predlog Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru sudija za prethodni postupak zaječarskog Višeg suda odredio je pritvor do 30 dana pod sumnjom da je silovao maloletnu svastiku!

Podsećamo da je Borska policija uhapsila  u sredu oko 16 sati meštanina D. A. (33) iz Knjaževca zbog sumnje da je u više navrata silovao svoju maloletnu svastiku I. M. (16).

Ovaj Boranin prijavljen je policiji da je počev od decembra prošle godine u više navrata seksualno zlostavljao I. M. (16), sestru svoje supruge. Prijavili su ga upravo maloletnica i njen otac.



– Otac je primetio neuobičajeno ponašanje svoje ćerke i na njegovo insistiranje maloletnica je priznala da ju je zet u više navrata napastvovao u svom stanu i u njenoj kući, uz pretnju da će pobiti celu porodicu ako nekom nešto kaže o tome – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Naš sagovornik dodaje da je D. A. i u policiji, ali i juče pred tužiocem i sudijom, priznao da je u više navrata vodio ljubav sa maloletnicom.

– Imali smo seks, ali nikada na silu, niti sam joj pretio – izjavio je D. A., koji sa njenom sestrom ima troje dece!

BOR: SILOVATELJ MALOLETNE SVASTIKE IMAO NANOGICU ZA VREME NAPASTVOVANJA

Boranin D.A.(33), koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao svoju maloletnu svastiku M.B. (16), imao je nanogicu za vreme dok je u više navrata ponavljao napastvovanje. D.A. ima veliki policijski dosije teških krađa i razbojništva zbog kojih je u zatvoru proveo ukupno 10 godina. Nošenje nanogice do sada mu je izrečeno četiri puta kao kazna, a nanogicu je imao i kada je obljubio devojčicu, rođenu sestru svoje supruge sa kojom ima četvoro dece.

-Prema dosadašnjim saznanjima, D.A. je prvi put obljubio maloletnu M.B. u svojoj kući u Boru, kada je njegova svastika došla da pričuva decu. Supruga osumnjičenog je pozvala sestru da joj pričuva decu jer ona mora dograda, i devojčica je došla. Čim je ušla, D.A. juje pozvao u drugu sobu – navodi naš sagovornik.

Maloletnica je ispričala policiji da ju je zet silovao uz pretnju da će joj nauditi, a deca su bila u drugoj sobi. To se dogodilo krajem decembra prošle godine, a M.B. je do sada ćutala jer joj je osumnjičeni tvrdio da će je ubiti ako nekom bilo šta kaže.

-Nakon prvog silovanja, devojčica je prestala da ide kod sestre i zeta. Izmišljala je razne razloge. Ipak, morala je još nekoliko puta da ode da roditelji i sestra ne bi ništa posumnjali. Kada bi otišla u njihov dom, a njena sestra izašla zbog opravdanih razloga, zet bi je zgrabio i odvukao u drugu sobu gde ju je silovao. To se ponovilo par puta

Ko zna do kada bi to trajalo da otac maloletnice nije primetio da se njegova ćerka čudno ponaša. Počeo je da je ispituje, čak je bio  grub na rečima, ne bi li saznao istinu zbog čega mu je mlađa ćerka promenila ponašanje. Devojčica je pokleknula i u suzama sve ispričala ocu.



avatar
Izvor: Tk magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...