Home / 2021 / Moon Fest 2021 Stara planina – Uspon na Midžor u noći punog meseca od 24-25 jul 2021.

Moon Fest 2021 Stara planina – Uspon na Midžor u noći punog meseca od 24-25 jul 2021.

Ovogodišnji Moon Fest 2021 Stara planina sa tradicionalnim noćnom Usponom na Midžor u noći punog meseca održaće se od 24-25 jula 2021 godine.

Moon Fest je outdoor festival punog meseca koji se svake godine tokom leta održava na Staroj planini u nedelji punog meseca.

Organizarori poručuju : Stvarili smo potpuno nov originalan događaj na turističkoj mapi Srbije, po kojem će Srbija i Stara planina biti poznati široj javnosti i ogromnom međunarodnom avanturističkom tržištu.

Kreiramo događaj na kojem će turisti željni avantura moći da dožive nešto novo i nesvakidašnje, autentično i originalno.

Želimo da kroz ovaj dogđaj promovišemo aktivan odmor na planini, kao i da podstaknemo ljude da više svog slobodnog vremena provode u prirodi.

Želimo da učesnike malo bolje upoznamo sa vidljim nebeskimtelima na noćnom nebu.

Kroz ovaj događaj poboljšamo letnju turističku ponudu Stare planine.


Podstićemo “obične” turiste i avanturiste iz Srbije da deo, ili celokupan svoj odmor, provedu na Staroj planini, kao zamenu za more.

Ovaj dogaćaj će podstaći lubitelje prirode da u većem broju dolaze u ove ruralne krajeve Srbije.

Kroz predavanja u kampu ćemo mladima predstaviti koliko je značajan aktivan boravak u prirodi odnosno boravak na planini, a sve u cilju eliminacije stresa, odvajanja od interneta i savremenog ubrzanog načina života.

Omoćujemo da kroz naš inovativan događaj posetiocima na najbolji mogući način i potpuno drugačije dožive lepotu Stare planine!

PLAN I PROGRAM
22.30 Okupljanje ispred kafe-restorana Plaža
00.00 Otvaranje dogadaja
01.00 – 08.00 Uspon i silazak sa Midžora
08.00 Doručak ispred kafe-restorana Plaža
09.00 Zatvaranje događaja
Sadržaj je objavljen u okviru projekta “Prve vesti iz Knjaževca – The first news from Knjazevac”.  Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...