Home / Bezbednost / Ministar Nebojša Stefanović obišao novi objekat Policijske stanice Svrljig

Ministar Nebojša Stefanović obišao novi objekat Policijske stanice Svrljig

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojša Stefanović sa svojim saradnicima i u pratnji opštinskog rukovodstva obišao je danas nove prostorije Policijske stanice u Svrljigu. 

Ministra Stefanovića su ispred novih prostorija dočekali načelnik PS Svrjig Nenad Živković, narodni poslanik Milija Miletić i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Susret predsednice Trifunović i ministra Stefanovića

Iskazujući zadovoljstvo opremljenosti ovog objekta, ali i saradnji lokalne samouprave i Policijske stanice Svrljig, ministar Stefanović je istakao da je bezbednost građana na prvom mestu.

 

Građani moraju da osete potpunu bezbednost, da njihova država brine o njima i da se stopa kriminaliteta spušta, ističe Nebojša Stefanović.

 

Načelnik Policijske stanice Svrljig Nenad Živković ministru je predočio aktuelne probleme i potrebe ove stanice, rekavši da je trenutno neophodno novo terensko vozilo za rad, ali i dodatno pojačanje sastava policije.

ZANIMLJIV PODATAK: Stopa rasvetljenosti krivičnih dela u Svrljigu preko 70%

Opremanje policije će se nastaviti i u Svrljigu, ali i u celoj Srbiji, poručio je Stefanović.

Ministar Stefanović zahvalio je i narodnom poslaniku Miliju Miletiću koji se zalagao i pomogao da svrljiški policajci dobiju što adekvatnije prostorije.

CENTAR ZA VIDEO NADZOR U SVRLJIGU

Centar će pratiti sve ključne raskrsnice i saobraćajnice, kao i školske i predškolske ustanove gde će na taj način savremenim sistemom biti povećana bezbednost svih građana, rečeno je danas na sastanku minsitra Stefanovića, policijskih službenika PS Svrljig i opštinskog rukovodstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...