Home / 2021 / MARJAN VIĐEN KOD KNJAŽEVCA? Osumnjičeni za ubistvo u Vranju i dalje šeta slobodno!

MARJAN VIĐEN KOD KNJAŽEVCA? Osumnjičeni za ubistvo u Vranju i dalje šeta slobodno!

U Vranju kažu da potraga na teritoriji grada nije obustavljena, naprotiv radi se punom parom, sve ekipe su na terenu i češljaju svaki deo grada

Marjan S., osumnjičeni za ubistvo Sare A. iz Vranja navodno je viđen na teritoriji Knjaževca, saznaju “Novosti”.

Tamo su primećene brojne policijske patrole koje su reagovale po dojavi osobe koja misli da je prepoznala osumnjičenog za ubistvo sa fotografije koju je policija objavila.

Istovremeno i Dom kulture iz Knjaževca je na svojoj zvaničnoj stranici na Facebook -u objavio njegovu fotografiju i poternicu. U Vranju kažu da potraga na teritoriji grada nije obustavljena, naprotiv radi se punom parom, sve ekipe su na terenu i češljaju svaki deo grada.

Tokom dana interventne patrole policije vršele su pretragu i na teritoriji opštine Zaječar.

ake policijske snage okolile su danas centar Vranja, pošto su iz više izvora stigle dojave da je osmnjičeni za ubistvo Sare Asanovič (27) viđen u gradu

Naoružani policajci su odmah po dobijanju dojave sa četiri vozila i maricom stigli do robne kuće u koju je po prijavi troje ljudi ušao osumnjičeni Marijan S. (47).

Ipak iako su pročešljali i robnu kuči i okolne ulice, osumnjičenog za ubistvo nisu pronašli. Pored toga policiji su stigle dojave da je Marijan S. viđen i u Knjaževcu.

Ispostavilo se da su obe dojave bile lažne. U policiji ističu da se potraga nastalja nesmanjenim intenzitetom.

Podsetimo, dok je Sara Asanović sedela sa nekim mladićem u kafiću, ubica je utrčao, ispalio nekoliko metaka u nju i pobegao. Istraga za sada ukazuje na to da je u pitanju zločin iz strasti.

akođe na teritoriji Vranja traje potraga.

Podsetimo, kako su rekli očevici, devojka je sedela sa jednim dečkom unutar bezinske pumpe. U delu gde se nalazi kafić je prišao nepoznati mladić i ispalio šest hitaca u nju.

Inače, Sara je poznata u Vranju kao lepa devojka koja se nekada bavila manekenstvom.Izvor Novosti/https://www.espreso.co.rs//MUP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...