Home / 2022 / Knjaževac ulaže u sport i obrazovanje

Knjaževac ulaže u sport i obrazovanje

 

Milan Đokić, predsednik Privremenog organa, članovi i njegovi saradnici obišli su vrtiće i Gradski stadion u Knjaževcu.

Obrazovanje i uslovi rada u knjaževačkim školama i vrtićima su na visokom nivou, te se tako ulaže dosta kako bi najmlađi sugrađani imali upravo to – kvalitetan boravak u vaspitno-obrazovnim ustanovama i maksimalno dobre uslove za dalje obrazovanje.





▫️“Lokalna samouprava je izdvojila značajna sredstva za rekonstrukciju svih objekata Predškolske ustanove. Trenutno su završeni radovi u vrtiću “Naša radost” – u holu vrtića postavljene su nove podne pločice, okrečen je i hol, odrađena je reparacija ormarića. U holu vrtića “Crvenkapa” u toku su radovi – u samom ulazu vrtića podne pločice su zamenjene novim, a biće urađen i sam ulaz u vrtić. Uskoro će se raditi ograda u vrtiću “Naša radost”, a radiće se i rekonstrukcija celog krovnog pokrivača u vrtiću “Crvenkapa”, zajedno sa terasom, ali i sanacija dva toaleta” kaže Tijana Stojanović direktorka PU “Bajka”.

▫️Značajno su poboljšani i uslovi za sportiste, izgrađeni tereni kao i svlačionice i toaleti u sportskim halama. Ovakvim ulaganjima, opština Knjaževac postiže svoj cilj – a to je da mladi imaju dovoljno razloga da u svom gradu grade svetliju budućnost.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...