Home / 2022 / Knjaževac : Ulaganje u budućnost – uređenje škole i parka u Minićevu

Knjaževac : Ulaganje u budućnost – uređenje škole i parka u Minićevu

Predsednik Privremenog organa Milan Đokić i njegovi saradnici juče su bili u radnoj poseti Minićevu.

U prethodnim razgovorima sa predsednikom mesne zajednice i meštanima prepoznate su potrebe Minićevaca, pa je dogovorena realizacija radova na uređenju škole kao i glavnog parka.

„Nakon što je Opština Knjaževac iz svog budžeta izdvojila 5 miliona dinara za uređenje dela škole u Minićevu i 2 miliona dinara za uređenje gradskog parka, došli smo da vidimo šta je isprojektovano i zamišljeno. Radovi počinju u narednim danima, a kompletno će biti uređeno dvorište škole, fiskulturna sala, sanitarni čvorovi, svlačionice, hodnik.


Trudićemo se da u predstojećoj godini potpuno renoviramo minićevsku školu sa željom da u budućnosti bude još više dece. Takođe ćemo obnoviti i minićevski park, postaviti novi mobilijar i učiniti ga prijatnim kutkom i za decu i za odrasle“, rekao je Milan Đokić.

Takođe, Javno preduzeće “Putevi Srbije” intenzivira radove na rekonstrukciji puta od Knjaževca prema Zaječaru. Deonica kroz Minićevo uveliko se radi pa će Minićevcima i žiteljima okolnih sela biti znatno lakše da stignu do susednih gradova.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...