Home / Bezbednost / Knjaževac: Uhapšeni roditelji zbog smrti bebe

Knjaževac: Uhapšeni roditelji zbog smrti bebe

Policija u Knjaževcu privela je D. J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M. J. (28) zbog sumnje da su odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe, javlja “Blic”

Njihovo dvoje dece, starih tri, odnosno dve godine, povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu, navodi list.

“U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe, kako bi se tačno ustanovio uzrok smrti”, kazala je za “Blic” Snežana Nikolić, direktorka knjaževačog Centra za socijalni rad..

Istovremeno, njihovo dvoje dece, staro tri, odnosno dve godine povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu.





Kako saznajemo, roditelji su pozvali bolnicu i kazali im da njihova bebe odbija da jede. Rečeno im je da se hitno jave lekaru, koji je odmah video da je beba preminula. Obaveštena je policija, koja u njihovoj kući pronašla još dvoje dece, koja su se smrzavala.

– Čim smo obavešteni o događaju, preuzeli smo brigu o ostalo dvoje dee – kaže Snežana Nikolić, direktorica knjaževačog Centra za socijalni rad. – U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe, kako bi se tačno ustanovio uzrok smrti.

Ostalo dvoje dece je u lošem zdarvstvenom stanju i sa promrzlinama primljeno u KBC u Nišu, a sa njima se nalaze i radnici knjaževačkog Centra za socijalni rad.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...