Home / 2021 / Knjaževac : Sva deca mogu u vrtić

Knjaževac : Sva deca mogu u vrtić

 

Odluka Kriznog štaba u Knjaževcu koja je doneta  u decembru , a po preporuci Zavoda za javno zdravlje Zaječar, više ne važi.

Naime, radi se o odluci da vrtić mogu da pohađaju samo deca čija su oba roditelja zaposlena. Sada je, zbog poboljšanja epidemiološke situacije, moguće da sva deca pohađaju vrtić. Potrebno je samo lekarsko uverenje, a potvrde o zaposlenosti oba roditelja više nisu neophodne.





Podsetimo, na sednici Kriznog štaba u Knjaževcu, a po preporuci Zavoda za javno zdravlje Zaječar, zbog epidemiološke situacije, u decembru je doneta odluka da vrtić mogu da pohađaju samo deca čija su oba roditelja zaposlena. Na ovu odluku uticala je epidemiološka situacija u našem gradu, a ovakvom merom smanjio se broj dece koja pohađaju vrtić, a samim tim, i širenje zarazne bolesti Covid19 je sprečeno. Roditelji su bili u obavezi da donesu potvrdu da su fizički neophodni na poslu, odnosno da je roditeljima onemogućen rad od kuće.

Iz Predškolske Ustanove “Bajka” napominju da su još uvek na snazi mere zaštite u borbi protiv korona virusa. Budite odgovorni prema sebi i drugima, poručuju iz ove ustanove.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...